Captain FTP

Captain FTP 6.5

Prettige en uitgebreide FTP client

VOOR

  • Prettig, overzichtelijk menu
  • Veel instelbare opties
  • Beheerder voor bestandsuitwisseling
  • Ondersteunt Growl-notificaties

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8
Met de evaluatieversie van Captain FTP verzend je bestanden tussen computers. Dit gebeurt via het File Transfer Protocol (FTP), wat uitwisseling tussen besturingssystemen standaardiseert.

Captain FTP is voor zowel beginners als gevorderden een mooie intuïtieve applicatie. Het hoofdmenu bestaat uit twee panelen. De ene etaleert de inhoud van je Mac en de andere die van het systeem waarmee je verbonden staat. Bestanden download of upload je door ze tussen mappen te slepen. Met Captain FTP houd je je favoriete FTP-sites bij in het handige "Address Book" en plan je bestandsuitwisseling met de "Transfer Manager". Een andere mooie functie is de synchronisatie van de inhoud van mappen tussen twee systemen.

Captain FTP verschaft een fijne combinatie van de vele opties uit conventionele FTP-programma's en de gebruiksvriendelijke mogelijkheden van de Mac. De minimalistische indeling is iets moderner dan het overvolle menu van een applicatie als FileZilla. Net als het populaire Transmit ondersteunt ook Captain FTP Growl-notificaties.

Als je het belangrijk vindt dat je FTP-applicatie er een beetje leuk uitziet, probeer dan Captain FTP. Het overzichtelijke doch gedetailleerde programma stelt moeilijk teleur.

Meeste downloads FTP Clients voor Mac

Meer
Captain FTP

Download

Captain FTP 6.5

Beoordelingen about Captain FTP